FAMILJEKLÄTTRING

På familjeklättringen så får alla som är sugna testa på att klättra. Vi klättrar utomhus på en riktig klippa vid Danvikstull i Stockholm. Endast 5 minuter från slussen. Vuxna och ungdomar över 15 har möjlighet att lära sig att säkra. Klättring är en riktigt bra aktivitet då alla i familjen oavsett storlek och ålder kan delta. Vi kommer gå igenom grunderna i klätterteknik så att ni kan lära er hur man klättrar effektivt. Ni får en genomgång hur utrustningen fungerar. Har ni några särskilda önskemål är det bara höra av sig. • Kursen är 2,5-3h •Pris: 750kr för vuxna 300kr för barn •All utrustning ingår •Kurser går att boka alla dagar mellan 09-19

Vi anpassar innehållet efter era behov. Är pappa höjdrädd och vill bara stå på backen och säkra går det bra. Berätta om era önskemål så tillgodoser vi dem.

Kursen är en bra förberedelse för att ta Gröntkort. Med det kan man klättra på egenhand på klättergymmen i Sverige. 

Slipp det konstanta skjutsandet och hämtandet. Fastnar familjen för klättring så kan ni alla träna ihop. Småttingarna, tonåringar, morsan, farsan och mormor. Vi har klättrat med 5 åringar och 75åringar.